Εξοχικό Κέντρο «ΞΑΜΠΕΛΙΑ»


Είσοδος

Γιώργος Χατζηνικόλας - Σκόντης

Παραλία Ξαμπέλια Νέων Κυδωνιών, 81100, Λέσβος, Ελλάδα, Τηλ.: +30 2251094333

Ο ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ


Γ. Χατζηνικολάου
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ - Ένας Γνήσιος Λαϊκός Καλλιτέχνης

Ο Γιώργος Χατζηνικολάου, εκτός από εξαιρετικός επαγγελματίας στο χώρο της εστίασης, είναι χαρισματικός λαϊκός καλλιτέχνης και δημιουργός, που φτιάχνει με θαλασσινά κοχύλια τριδιάστατους πίνακες ζωγραφικής.

Ο Χατζηνικόλας είναι προικισμένος με ένα ανεξάντλητο καλλιτεχνικό πνεύμα. Βάζει ένα-ένα τα όστρακα, ανάλογα με το μέγεθος και το χρώμα στη σωστή θέση και δημιουργεί θαυμάσιους ανάγλυφους πίνακες - ψηφιδωτά, μοναδικά αριστουργήματα της τέχνης, ιδανικά για κάθε διακόσμηση εσωτερικών χώρων.

Τα θέματα που επιλέγει είναι είτε παραδοσιακά είτε θρησκευτικά είτε προσωπικές του μνήμες. Πέρα από τους πίνακες ο Χατζηνικόλας δημιουργεί με τα κοχύλια του, βάζα, σταυρούς, καθρέπτες, ρολόγια και πολλά άλλα χειροποίητα χρηστικά και διακοσμητικά αντικείμενα.

ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΣ - Ένας Γνήσιος Λαϊκός Καλλιτέχνης

Ο Χατζηνικόλας έχει πιστοποιηθεί από τον ΕΟΜΜΕΧ σαν γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης και δικαιούται να συνοδεύει τα έργα του με το σήμα "Ελληνικές Χειροτεχνικές Δημιουργίες" σαν αναγνώριση ότι στους πίνακες που φτιάχνει συνυπάρχουν λειτουργικές - αισθητικές αξίες, χειροτεχνική κατεργασία και Ελληνική προέλευση. Διαβάστε περισσότερα στην ιστοσελίδα xampelia.gr.