Εξοχικό Κέντρο «ΞΑΜΠΕΛΙΑ»


Είσοδος

Γιώργος Χατζηνικόλας - Σκόντης

Παραλία Ξαμπέλια Νέων Κυδωνιών, 81100, Λέσβος, Ελλάδα, Τηλ.: +30 2251094333

ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ «ΞΑΜΠΕΛΙΑ»


Γ. Χατζηνικολάου

Περίπου 25 χιλ. από τη Μυτιλήνη, πάνω στον κεντρικό δρόμο προς Μανταμάδο, στην ομώνυμη περιοχή, βρίσκεται ένα από τα παλιότερα και γνωστότερα εστιατόρια του νησιού τα «Ξαμπέλια», που λειτουργεί από το 1980 υπό την διεύθυνση του Γιώργου Χατζηνικολάου.

Η επίσκεψη στα Ξαμπέλια αποζημιώνει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη αφού εκεί θα γευτεί την τοπική κουζίνα του νησιού, με χειροποίητους μεζέδες, φτιαγμένους με μεράκι και σεβασμό στην παράδοση, πάντα με αγνά τοπικά υλικά και σύμφωνα με τις επιθυμίες του καταναλωτή.

Από το 2006, στα πλαίσια εκσυγχρονισμού της επιχείρησης, δημιουργήθηκε στον ίδιο χώρο οργανωμένο Beach Bar-Cafe δίνοντας έτσι την δυνατότητα στους επισκέπτες να χαρούν την κρυσταλλένια θάλασσα και όλες τις ανέσεις που προσφέρει μια οργανωμένη παραλία με δωρεάν ομπρέλες και ξαπλώστρες. Η επιχείρηση έχει την δυνατότητα να φιλοξενεί εκδηλώσεις όπως δεξιώσεις, γάμους, βαφτίσεις αφού διαθέτει μεγάλη αίθουσα αλλά και εξωτερικούς χώρους κατάλληλα διαμορφωμένους.

Η εύκολη πρόσβαση, το άνετο πάρκινγκ, η καταπληκτική αμμουδιά με την φιλική και ζεστή θάλασσα, το γαλήνιο τοπίο, η καφετέρια που εξυπηρετεί τους λουόμενους και η καλά προσεγμένη κουζίνα με τις χαμηλές τιμές, είναι μερικοί από τους λόγους για τους οποίους αξίζει να επιλέξετε τα Ξαμπέλια σαν έναν από τους προορισμούς σας γι´ αυτό το καλοκαίρι.